Badrumsrenovering Linköping

RING OSS - 013-266 09 32

Badrumsrenovering

Vid badrumsrenovering i Linköping tillhandahåller vi inte bara kakel och klinkers utan även marmor, som här!

Vi kan allt om badrumsrenovering i Linköping och hjälper er med alla typer av arbeten i badrum och våtutrymmen, oavsett ändamål! Vare sig det gäller kakel- och plattsättning eller mer omfattande arbeten som större badrumsrenoveringar. Vad kan vi göra för er?

Kontakta oss idag, vi hjälper er med badrumsrenovering i Linköping! 

Badrumsrenovering i Linköping

Vi genomför alla tänkbara projekt inom badrumsrenovering i Linköping och har erfarenhet av både stora och små renoveringar. Hos oss är nämligen ingen badrumsrenovering för stor eller för liten för oss! Vi hjälper dessutom både privatpersoner med enstaka badrum som fastighets- och förvaltningsbolag som önskar badrumsrenovering i flera lägenheter. På så sätt har vi verktygen som krävs för att kunna förverkliga era badrumsdrömmar och överträffa era förväntningar. Välkommen!

Hur kan vi hjälpa just er med badrumsinredning i Linköping? Kontakta oss så berättar vi mer! 

Mer än bara kakel & klinkers

Kakel och klinker i all ära! Nog för att vi förstås tillhandahåller det också, men inte bara. För oss kommer nämligen kunden alltid först. Därför arbetar vi även med natursten, som precis som det låter kommer från naturen, för att kunna erbjuda något för alla smaker!

Vid badrumsrenovering i Linköping erbjuder vi exempelvis:

  • Granit
    Granit är en av de vanligaste bergarterna på vår planet och en väldigt populär sådan tack vare sina egenskaper. Ofta kännetecknad som ett slitstarkt, hårt och tåligt material. Som gjort för ett badrum med andra ord! Vad sägs om ett stengolv i granit kanske?
  • Marmor
    Marmor å andra sidan påminner om kalksten, men kännetecknas av att vara hårdare. Tack vare sina vackra drag tenderar marmor att vara ett klassiskt inslag i badrumsmiljöer. Marmor är nämligen ett material som är både trendigt och tidlöst med mycket karaktär

Både granit och marmor är populära att använda som bänkskivor och annan steninredning i badrummet, sett ur ett både praktiskt och estetiskt perspektiv. Har ni någon favorit?

Om ni är osäkra på vilken typ av natursten ni vill eller bör använda er av är ni varmt välkomna att kontakta oss för tips och råd inom badrumsrenovering i Linköping.

Natursten är ett populärt material vid badrumsrenovering i Linköping! Natursten kan användas som både stengolv, bänkskivor och annan steninredning i badrummet.

Behöver ni hjälp med vilken typ av material som lämpar sig bäst för just ert badrum? Vi kan vår sak! Kontakta oss idag.

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB


Ottargatan 10
582 78 Linköping

013-266 09 32

[javascript protected email address]

556753-8714


Badrumsrenovering

Plattsättning


logo-image

Om Oss

Vi kan allt om badrumsrenovering i Linköping. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Org nr: 556753-8714
Ottargatan 10
582 78 Linköping
Tel: 013-266 09 32

Hitta hit