Badrumsrenovering Linköping

RING OSS - 013-266 09 32

Plattsättning

All vår badrumsrenovering i Linköping utförs självklart av skickliga hantverkare och plattsättare som är specialiserade på området. Här är en referensbild på ett badrum som vi har renoverat till Teatern i Linköping t.ex.

Behöver ni hjälp med plattsättning i Linköping? Då har ni kommit helt rätt! Vi kan nämligen bistå med vår expertis vid alla typer av arbeten inom plattsättning och badrumsrenovering i Linköping. Hur kan vi hjälpa just er?

Kontakta oss idag – vi är specialister på att sätta kakel och klinkers! 

Plattsättning i Linköping

För oss är ingenting omöjligt! Med flerårig erfarenhet i branschen besitter vi nämligen bred kunskap och kompetens inom både plattsättning och badrumsrenovering i Linköping. På så sätt kan vi också försäkra er om att arbetet utförs av auktoriserade plattsättare som är specialiserade på området och därmed kan allt om kakel och klinkers. Vad kan vi hjälpa er med? Kontakta oss för badrumsrenovering i Linköping! 

Keramiska plattor – kakel & klinker

Keramiska plattor har ett brett användningsområde och kommer i alla möjliga färger, former och storlekar. Till keramiska plattor hör bland annat kakel och klinker, vilka båda två kommer väl till hands vid badrumsrenovering och plattsättning i Linköping. 

  • Kakel tenderar att reflektrera ljus på ett väldigt vackert sätt, tack vare sin glansiga yta. I regel är materialet avsett för och används oftast till väggar, vilket är att föredra. Det finns dock grövre kakel som är tjockare och därmed kan lämpa sig även för golv.
  • Klinker däremot har till skillnad från kakel både en högre täthet och bättre hållfasthet. Nog för att en kakelplatta är slittålig, men klinker är om ännu tåligare för yttre påverkan och även desto mer vattenresistent.

Både kakel och klinkers är väl lämpade för badrumsmiljöer och våtutrymmen. Vad föredrar du? Om du är osäker på vilken typ av keramisk platta du vill eller bör använda dig av är du varmt välkommen att kontakta oss för tips och råd.

Vi hjälper er med allt inom badrumsrenovering i Linköping! 

Med precision – in i minsta detalj 

Det finns tillfällen då det lönar sig att anlita professionella hantverkare inom området. Inte minst vid kakel- och plattsättning i badrummet! Badrumsrenovering är nämligen ett arbete som kräver stor skicklighet och ett brett kunnande. Få saker i hemmet utgör faktiskt en lika stor risk för problem som när ett badrum renoveras. Därför är det av största vikt att få till varenda liten detalj – in i minsta detalj, korrekt. Inte bara med hänsyn till slutresultatets estetik utan även dess hållbarhet och säkerhet för att minimera risken för bland annat fuktskador. Kontakta oss för er badrumsrenovering i Linköping!

Tack vare våra kunniga hantverkare och plattsättare kan vi alltid leverera ett exemplariskt slutresultat vid både plattsättning som badrumsrenovering i Linköping. Här har vi renoverat ett badrum på Teatern i Linköping exempelvis!

Hur kan vi hjälpa just er med badrumsrenovering i Linköping? Kontakta oss så berättar vi mer!

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB


Ottargatan 10
582 78 Linköping

013-266 09 32

[javascript protected email address]

556753-8714


Badrumsrenovering

Plattsättning


logo-image

Om Oss

Vi kan allt om badrumsrenovering i Linköping. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Org nr: 556753-8714
Ottargatan 10
582 78 Linköping
Tel: 013-266 09 32

Hitta hit