Badrumsrenovering Linköping

RING OSS - 013-266 09 32

Om oss

Vi erbjuder inte bara kakel och klinkers vid badrumsrenovering i Linköping – utan även bänkskivor i förslagsvis: natursten, som här!

Välkommen till Puts- och Fasadteknik i Linköping AB. Vi är experter på badrumsrenovering i Linköping!

Verksamheten startades 2008 varav Magnus Adolfsson, dagens ägare klev in i företaget 2010. Hans ambitioner och visioner är solklara, nämligen att (fortsätta) utveckla en verksamhet som alltid leverar skräddarsydda och kvalitativa tjänster inom badrumsrenovering, till både privatpersoner och företagskunder. Låt oss uppfylla era badrumsvisioner! 

Behöver ni hjälp med badrumsrenovering i Linköping? Vi hjälper er! Kontakta oss idag.

Badrumsrenovering Linköping

För oss är det viktigt med hög kvalitet och kundnöjdhet! En väl utförd badrumsrenovering kan nämligen sätta tonen för hela badrummet, därför kompromissar vi aldrig med slutresultatet. Vi förverkligar hellre era badrumsdrömmar och förvandlar ert våtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och spakvällar.

Vi tar oss an samtliga projekt inom både plattsättning och badrumsrenovering i Linköping. Och det med bravur – oavsett behov eller storlek på uppdrag! Vi genomför nämligen både mer och mindre omfattande badrumsrenoveringar och vänder oss till såväl privatpersoner som företagskunder. Med många års erfarenhet i branschen besitter vi bred kunskap och kompetens. På så sätt kan vi alltid leverera hög kvalitet och kundnöjdhet i vårt arbete.

Vi hjälper er med allt inom badrumsrenovering i Linköping! 

Effektivitet, noggrannhet och kvalitet

Med kvalificerad personal i alla led kan vi säkerställa att ert badrum får fullt fokus under hela projektet, från start till mål. Vi är därför måna om att alltid hålla en öppen dialog med våra kunder och är på så sätt också lyhörda inför era behov och önskemål såväl som era tankar och funderingar längs arbetets gång. Något som i sin tur gör att vi även kan garantera er att jobbet blir färdigt i tid och inom budget! Kostnadseffektivt och konkurrenskraftigt. Vad kan vi göra för er?

Certifikat för våtutrymmen 

Självklart är vi certifierade inom och ansluta till Byggkeramikrådets branschregler (BKR) vad gäller våtutrymmen. Något som innebär och säkerställer att alla arbeten utförs fackmässigt enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). Utöver ett utvecklat säkerhetstänk har vi också ett personalfokus där vi värnar om våra anställda och deras hälsa. 

Vår personal utbildas även kontinuerligt för att hålla sig ajour och både våra hantverkare som plattsättare innehar självfallet de behörigheter och certifikat som behövs för att genomföra er badrumsrenovering i Linköping. Därför kan ni känna er trygga med att anlita oss!

Självklart är vi ansluta till Byggkeramikrådets branschregler (BKR) vad gäller våtutrymmen, vilket innebär och säkerställer att alla våra arbeten utförs fackmässigt enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV).

Vi värderar effektivitet, noggrannhet och kvalitet! Något som genomsyrar hela vår verksamhet.

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB


Ottargatan 10
582 78 Linköping

013-266 09 32

[javascript protected email address]

556753-8714


Badrumsrenovering

Plattsättning


logo-image

Om Oss

Vi kan allt om badrumsrenovering i Linköping. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Org nr: 556753-8714
Ottargatan 10
582 78 Linköping
Tel: 013-266 09 32

Hitta hit